“Van overleven
naar creatie en innovatie.”

Als leidinggevende ondervond ik aan den lijve de leiderschapsuitdagingen die komen kijken bij snel veranderende organisaties in een snel veranderende wereld. Ik leerde het van binnenuit kennen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Met de jaren werden leiderschaps- en cultuurontwikkeling, strategie realisatie en organisatie ontwikkeling mijn expertise gebieden.

Ik heb zelf altijd mijn eigen keuzen gemaakt in mijn carrière.
Ik ben uit meerdere gouden kooien gestapt. Altijd vanuit het vertrouwen in mijzelf en vanuit mijn diepgewortelde wens om voluit te leven en te blijven leren.

“Van overleven<br />
naar creatie en innovatie.”

Ik ben mijn loopbaan begonnen als HR manager binnen een internationale organisatie. Daarna werkte ik binnen diverse profit en non-profit organisaties. Ik heb 10+ jaren ervaring als Business Manager en Leadership & Development Manager. Ik werkte tevens 10+ jaren als executive coach en als leiderschaps- en veranderconsultant. 

“Investeren in jezelf is goud”

Blijven verdiepen, mezelf leren kennen…

 

…kennis vergaren en dit integreren in wie ik ben en wat ik doe. Daarvoor volgde ik opleidingen, werkte met coaches en deed een MBA.

Ik ontdekte een consistente vraag in mijzelf die mij altijd op scherp zette:

Mooi allemaal, maar hoe wordt dit écht en impactvol?

Dat leerde mij te werken op het snijvlak tussen diepgaand persoonlijk leiderschap en complexe business vraagstukken.

Precies daar ontdekte ik de grote behoefte binnen organisaties aan nieuw leiderschap. Niet nog meer managen, maar impactvol zijn door wie je bent.

“Ik creëer ruimte en helderheid. 
Verander je perceptie van wat mogelijk is. 
Ik leer je dit concreet in je leven en werk vorm te geven.”

Mijn aanpak…

 

…is gebaseerd op de laatste inzichten vanuit de neurowetenschap en organisatiekunde gecombineerd met eeuwenoude en hedendaagse filosofie.

Dit verweef ik op een natuurlijke en verhelderende manier met mijn eigen ervaring als leider in corporates en als ondernemer.

Mijn stijl…

 

…is pragmatisch en verbindend. Ik werk met individuen en groepen. Ik luister diep en confronteer met een bak aan liefde. Ik haal de ruis uit het spel, help je out-of-the-box te kijken en te voelen. Zodat je toegang krijgt tot je eigen innerlijke rust, wijsheid en kracht.

Samen met jou (en eventueel je team) definieer ik een toekomstgericht pad terwijl jij altijd verantwoordelijk bent en blijft voor je eigen doelen en intenties voor wat je wilt creëren in je leven.

Ik ben er voor je.

Om de kracht en de talenten die je van nature hebt opnieuw te leren kennen. Om meer van betekenis te zijn door wie jij bent.

Impactvol zijn door wie je bent, daar sta ik voor, dat is wat je mij ziet doen

 

Maar dat is zeker niet altijd zo geweest.
Ik ken de stress.
Ik ken de onmacht en de eenzaamheid.
Ik ken de gekte van de mind.
Ik ken het harde werken.
Ik weet hoe het voelt als de verdediging aan gaat.

Ik ken het grote verschil tussen overleven en voluit leven

 

Door deze relevante levens- en werkervaring doorzie ik snel wat nodig is om jou als leider meer in verbinding te brengen met jezelf én jouw potentie, waardoor jij je impact vergroot en je je doelen met de juiste energie realiseert.
  

Ik gun dit iedereen, dus jou ook.

Ik ken het grote verschil tussen overleven en voluit leven