2-daagse
Change Your Mind… Create New Results®

Gebaseerd op het onderzoek en werk van Dr. Joe Dispenza

Je bent ver gekomen, maar je bent niet waar je wilt zijn. In je werk, of in je leven. Er is iets wat je steeds weer parten speelt of tegenhoudt.
Dat je ontwikkeling blokkeert, dat ervoor zorgt dat het net niet lukt.
Iets in je context veranderen, bijvoorbeeld een nieuwe baan, verhuizen, andere partner, lijkt een logische oplossing, met de nadruk op lijkt.
Want als je écht een andere uitkomst wil, en niet keer op keer dat onbevredigde gevoel wil ervaren, heb je iets anders te doen.

“Om een andere uitkomst te krijgen moet je je patroon doorbreken. Daarvoor is deze op de neurowetenschap
gebaseerde training.”

Het gedachtegoed van Dr. Joe Dispenza
betwist onze ideeën over wie we denken te zijn en wat we denken dat zelfs maar mogelijk is. Het is briljant en vooral ook bemoedigend en praktisch. En, in wezen heel eenvoudig. Het gaat over hoe je je oude, vertrouwde ‘zelf’ kunt loslaten en een nieuw ‘zelf’ kunt creëren. Je gedachten over je leven en werk zijn ongelofelijk krachtig, zorgvuldig kiezen is daarom belangrijk.

Tijdens de 2-daagse training ‘Change Your Mind… Create New Results’
pak je terugkerende thema’s aan waar je steeds maar tegenaan blijft lopen. Je doorbreekt je (denk)patronen en leert nieuw gedrag aan. Je maakt nieuwe acties en gevoelens eigen die helemaal bij jou passen als persoon. Dit helpt je bij het realiseren van je doelen, die je na deze training ook helder hebt voor jezelf.

Tijdens de training leer je

 

de belangrijkste uitdagingen die persoonlijke en organisatorische verandering in de weg staan om het gewenste succes te creëren

wat er in ons brein gebeurt waardoor veranderen zo moeilijk is

hoe je gedachten je lichaam beïnvloeden en hoe dit jouw pogingen om te veranderen kan saboteren

wat stress is en hoe je dit kunt transformeren

waarom we in een staat van creatie willen leven om echte verandering te realiseren

hoe we toegang krijgen tot onze onderbewuste mind om duurzame veranderingen aan te brengen

en hoe je vanuit die staat van creatie je nieuwe zelf kan creëren

Kortom, dit levert het je op

 

In 6 weken herken je de patronen die je in de weg staan door en door, en kan je deze veranderen. Want op basis van de neurowetenschap heb je inzichten, technieken en tips gekregen om tot een nieuw resultaat te komen. Je bent uit je comfortzone gekomen, je hebt je doekracht aangesproken en je bent de confrontatie aangegaan met jouw grootste uitdagingen.

Gewoontes die niet (meer) voor je werken kan je doorbreken, nieuwe routines en gedrag kan je jezelf aanleren. En dat voelt prettig. Want nu heb jij weer grip op je leven. En als je het ooit weer verliest, dan weet je nu hoe je dit weer kunt oppakken.

Over Irene

Irene is gecertificeerd NeuroChangeSolutions consultant. Dit betekent dat zij door Dr. Joe Dispenza is opgeleid en meerdere keren per jaar door hem wordt bijgeschoold.

2 dagen in een inspirerende omgeving

Deze training bestaat uit 2 trainingsdagen
van 9.00 tot 17.00 uur
en 3 online integratiesessies. De trainingsdagen vinden plaats op een mooie natuurlocatie, ’t Kalfje in Wenum Wiesel (vlakbij Apeldoorn).

Voor jouw beeld:
je kijkt uit over vijver en weides, de vogeltjes fluiten, zowel binnen als buiten is het prettig toeven. De koffie en thee staat klaar, en
natuurlijk ook iets lekkers.

Je bent welkom en dat voel je.

Training Change Your Mind…Create New Results

Doe mee met de training op 31 maart en 1 april

799,-

excl. btw

Deze training is inclusief:

Een dynamische combinatie van wetenschap, video’s en oefeningen

Een full-color werkboek van 90 pagina’s (in het Nederlands) om mee naar huis te nemen en het geleerde in de praktijk te brengen

Audio’s, meditaties en een 30-day-journal (in het Engels) die je nadien ontvangt om het geleerde in de praktijk te brengen

3 (groeps) coachingssessies in de maand na de training

Koffie, thee en lunch

Inspiratie, beweging, kwetsbaarheid en FUN!

Datum:
Vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april van 9.00 – 17.00 uur
De 3 online sessies vinden plaats in de 6 weken na de training.

Locatie:
’t Kalfje
Veldmaterweg 9
7345 DR Wenum Wiesel